vineri, 12 iunie 2009

LABYRINTH - THE BOND OF ETERNITY




Michael Jackson - Whatever Happens
Asculta mai multe audio Muzica

Cum se vindeca un bolnav? Cum se opreste un razboi? Cum se schimba lumea? Cum poate un erou sa isi gaseasca puterea? Raspunsul este simplu : cu DRAGOSTE. Prin fiecare strop de iubire, se mai stinge o furtuna. Se inchide o rana. Se opreste un cutremur. Se odihneste un suflet. Se aprinde o stea. Micuta inima a unui copil este capabila sa invie o planta uscata. Ochii unei fete indragostite reusesc sa apere lumina de intuneric. Mainile impreunate ale unui cuplu fac loc unei noi vieti pe Pamant. Dragostea naste ceea ce numai moartea distruge : speranta. Iar atunci cand sentimentul suprem respira inauntrul unor salvatori, inseamna ca oamenii mai au o speranta. Pentru ca iubirea stie cine merita sa castige. Intotdeauna!

Orice sunet parea a fi amutit. Nici macar muzica nu mai reusea sa patrunda in sufletul celor patru Rosmini. Era ca si cum s-ar fi detasat de corp, de fizic. Cu toate ca picioarele ii purtau pe ritmul duios al valsului, inimile lor cantau o alta melodie. A regasirii totale. In sfarsit, stiau cine sunt si ce menire au. Si, mai presus de atat, aveau cu cine sa imparta acest sentiment. Ingria credea ca fusese fericita candva, ca stia ce inseamna sa te bucuri. Insa in ultimele cinci minute, de cand ii studia ochii de ciocolata lui Hafgan, simtea...traia fericirea. Zambetul amar de pe chipul lui Hermes incepuse sa se stearga. Albastrul ochilor sai se contopea cu rasul copilaros al lui Isis. Iar flacara din inima sa crestea, umplandu-i corpul cu dulceata. Ingamfarea sa palise in fata buclelor castanii ale micutei romance. Tremura...Isi apropie chipul de al lui Isis, lasandu-si suvitele blonde sa-i cada peste fata, dezordonate. Si ii sopti la ureche : "Iarta-ma! Sper ca nu te-am ranit cu comentariul de mai devreme. Sunt onorat ca ni te-ai alaturat. Si nu cred ca te comporti ca un copil. Dar ai o frumusete la fel de candida ca a unuia. " Isis era speriata. Nu putea sa creada ca traia un asemenea moment. Ea, care pana azi fusese un baietel cu nume de fata. Si totusi vorbele lui Hermes trezisera un izvor in ochii ei verzi. Un izvor de pasiune. Necugetata, chiar. Se lasa prada instinctelor si isi lipi buzele de cele ale francezului, sarutandu-l cu inocenta. Degetele sale delicate se amestecara in parul lui blond, in timp ce o lacrima ii brazda obrazul. " Esti iertat. Te-as ruga sa ma ierti pentru rautatile mele. Dar cred ca m-ai inteles deja. Mai bine ca oricine!". Hermes o privi lung, cu blandetea senina a cerului ochilor sai. Si ii saruta mana. " Iti multumesc. Datorita tie, va fi mai usor sa accept ceea ce simt. Toata magia....Promit sa fiu partenerul tau fidel de lupta. Si nu numai." Apoi isi lipi buzele calde de fruntea fetei.
Hafgan era speriat. O vedea pe Ingria, perfectiunea cu parul lung si negru, cum il studiaza. Si ii era frica. Da, lui...Intreaga sa experienta in lupta, pregatirea ca soldat, rebeliunea si indrazneala nu-l mai ajutau in fata iubirii. Pentru ca, fie ca o dorea, fie ca nu, Hafgan era supus testului suprem. Se indragostise! Ingria, mai fericita ca niciodata, ii simtea mainile puternice, care se incordau nervos. Aproape ca o sufoca in imbratisarea dansului. "Hafgan, te-as ruga sa-mi dai voie sa respir. Sau vrei sa scapi de mine? Poate nu sunt o persoana prea placuta...", spuse Ingria amuzata. Stia ca provocase ceva rascolitor in sufletul dur al rusului. Dar nu ii displacea sa fie atat de puternica. " Imi cer scuze, domnisoara. Nu realizez cat sunt de puternic. Si v-as ruga sa nu mai spuneti ceva atat de neadevarat. O persoana mai placuta si mai frumoasa ca dumneavostra nu poate sa existe.". Il ardeau obrajii. Oare asa era dragostea? "Te rog, spune-mi Ingria. Nu prea sunt obisnuita cu politete exagerata. Si iti multumesc pentru compliment. Pot spune ca si tu esti la fel de frumos." Hafgan se fastacise total. In inima sa gravitau cei doi ochi frumosi ai englezoaicei. Iar vocea ei melodioasa ii umplea urechile. Reactiona brusc. Bratele sale musculoase o trasera pe Ingria spre el, iar sarutul aromat ii uni pe cei doi intr-o frumoasa unduire, atat de asteptata. Clipa reusise ce douazeci de ani nu putusera : sa le gaseasca celor patru calea spre iubire.
In aer plutea molcom vraja. O linie subtire si aurie inconjurase cele doua perechi. Pentru ca magia nu incepe sa functioneze pana nu are de partea ei dragostea. Iar atunci cand se intalnesc cele doua, legatura formata devine indestructibila. De nezdruncinat. Eterna. Ochii de ciocolata vedeau in ochii negri. Flacarile albastre fusesera stinse de apele verzi. Orice rau putea veni acum peste Rosmini. Mainile lor oricum nu s-ar fi despartit. Puterea lor explodase in afara, aurind sala de bal. Invitatii, care dansau linistiti, simteau cum peste ei se asterne ceva tandru, ca mangaierea unui bebelus. Legatura eterna a iubirii.

Dragostea stinge focul, aprinde lumina, limpezeste cerul. E un drog, o maladie delicioasa. Prin ea, sute de inimi bat. Prin ea, ochii se topesc intr-o secunda. In ea se pierd atatea glasuri. Indiferent de pericole, luati-l de mana pe cel de langa voi. Asa va triumfa iubirea!

4 comentarii:

  1. IN SFARSIIIIIITTTTT!!!!!!!!oare cat mai puteam astepta?
    macar ma consolez cu faptul ca...MERITA!ce frumos ca ai acordat atat spatiu acestui moment, cel mai pur si special din toate cate exista! merci!till the next time... u know u luv me xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere