vineri, 6 februarie 2009

ASHTRAYS AND PIANO KEYS






Carter Burwell - Bella's Lullaby
Asculta mai multe audio Muzica »


Da, am ajuns si la trei...Imi place ca am atins cateva suflete, poate chiar au ceva magic visele mele. Cel de azi are gust amarui, de gutuie...Am incercat sa scap de dependenta mea. Fara niciun rost! In nari inca imi persista mirosul lui. E peste tot...Raze de soare viclene ne tulbura somnul. Deschid ochii; e langa mine si rade dulceag cand ma vede morocanoasa...ce e cu dimineata de vrea sa-mi fure mereu fericirea? Ma ia de mana, gingas..si ma pierd pentru o secunda in oceanul ochilor lui. Aroma ma imbata-patul, casa, hainele mele...cum sa mai scap de el?
Isi aprinde tigara si se aseaza la pian...Scrumiera neagra ii reflecta suvitele aurii, rascolite de noapte. Isi plimba degetele pe clape si se opreste la Sol. Insista pe nota inalta..apoi un Do, un Mi...muzica il inconjoara si umple camera. Ma saruta pe obraz un cantec crud, dureros. Ma ridic doar ca sa ma asez langa el. Capul imi cade moale pe umarul lui..si ascult!
Prin vene imi curge vraja sonora a pianului; isi stinge tigara si reincepe sa mangaie clapele. Scrumul imi readuce in nari parfumul...un cantec al viselor mele se contureaza incet, o balada a fumului de tigara si a rebelului din el. Se joaca cu parul meu ca un copil... paraseste melodia si ma ia in brate. Trage perdeaua si spune cu un zambet ironic:"-Gata, nu mai las pe nimeni sa te atinga...Nici macar soarele!" Si ne intoarcem la cantecul nostru...

Ajung si la partea a patra...doar ca mai trebuie timp. Multumesc celor care se indragostesc de cuvintele mele...am o noua provocare...ce fel de muzica preferati? Eu mi-am spus optiunea destul de clar...orice fragment la pian...visul vostru muzical care e?

3 comentarii:

  1. Deosebit de trist si imbatator.Scrii mult mai bine decat mine.Ai literatura in sange.Ti-am spus eu ca trebuia sa dai la litere:)))Tine-o tot asa

    RăspundețiȘtergere
  2. cu siguranță că ai talent, dar acesta nu constă numai in arta de a scrie ci ...mai ales in arta de a simți cuvintele. Se întâmplă ceva ciudat...de fiecare dată când citesc aceste rânduri îmi doresc să fiu în locul pe care acum câteva luni îl simțeam stingher.Camera 407 o identific acum, cu trei simboluri(ciocolată, gutui, vise), care împreună sau separat unesc trei bune prietene.

    RăspundețiȘtergere
  3. visul meu muzical.....richard clayderman, iubita!

    RăspundețiȘtergere