miercuri, 4 februarie 2009

FULL MOON




The Black Ghosts-Full Moon
Asculta mai multe audio Muzica »

Prima postare si multa emotie. Nu vreau sa fie un blog al realitatii; dimpotriva, o sa-mi astern gandurile utopice si visele nebunesti. Cine va citi are doua optiuni: ori se va indragosti de lumea mea, ori va ramane la fel. Nu scriu pentru trup, scriu pentru suflet. Iar al meu viseaza acum la o noapte cu luna plina, intr-o padure inghetata de timp. Sa fiu doar eu si lumina ei dureroasa...sa ne plimbam cu barca...si sa fredonam un cantec de leagan. Incet, ca sa nu trezim stelele. Iar din copacii desfrunziti sa iasa abur...da, sa fie lumina!
Inchid ochii: nu, nu mi-e frica...sunt in vis. Simt privirea, flacara din ochii sai si dorinta. Sangele imi tremura in vene, respiratia mi se opreste. Inima mi se topeste si zboara spre cer...panza de borangic!
Vis de liniste...inot incet spre tinutul auriu, tinandu-l de mana. Sarut aerul umed si aromat. Pasi diafani ma poarta acolo unde inima mea deja a ajuns...E noaptea mea cu luna plina...Traiesc in secret, lasa-ma sa fiu un fir de praf!

Visele mele sunt ca o poveste fara sfarsit....un nou capitol, in curand...intre timp, imaginati-va ca va nasteti din nou...unde ati vrea sa traiti?...eu una stiu, ma vad in Grecia Antica...vreau sa stiu cum vedeti voi acest vis.

5 comentarii:

  1. cred ca m-am indragostit de lumea ta...sau eram mai demult pt ca seamana teribil de mult cu a mea....but i'm feelling somethig more... a kind of an escrusiating pain because this world is not true...when i'm in this world a sort of frenzy begins... u know what i mean?

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos să visezi. Din păcate realitatea ne întâmpină mereu când parăsim acea lume minunată.

    RăspundețiȘtergere
  3. magnific...poate ca daca ne-am crea toti o asfel de lume - in care sa transcedem cand ne este greu, dezamagirile nu ar mai fi atat de profunde...Am citit textul pe nerasuflate dupa ce am zarit pe primul rand cuvantul "ciocolata"( ai stiut tu cum sa ne inviti la spectacol)

    RăspundețiȘtergere
  4. mmm?frumos vis...cam eminescian ce-i drept....dar e un vis foarte visator!!!!imi place!!!in ce perioada as fi vrut sa ma nasc...???Undeva in timpul Golden Age!!!!! Cu o mica schimbare...sa fiu barbat!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar fi placut sa ma nasc in Egiptul Antic sa fiu Cleopatra, sau in Grecia sa fiu Elena, sau un Roma sa fiu zeita,sau in vremea curtezanelor, in Japonia sa fiu gheisa......snap out of it...intr-un final sunteti toti romani in Romania!:)

    RăspundețiȘtergere