joi, 19 februarie 2009

LABYRINTH - THE LETTERS OF DESTINY





Enya - Book Of Days
Asculta mai multe audio Muzica »
Ati aflat deja cine sunt personajele acestei aventuri. Cei patru tineri- Ingria, Hermes, Isis si Hafgan-au primit fiecare cate o scrisoare misterioasa, iar reactiile lor au fost asemanatoare...toti au crezut ca e un fel de gluma nesarata. Ce i-a facut sa creada asta?...ei bine, in cele ce urmeaza va voi dezvalui secretul scrisorilor.....sunteti singurii care afla ce scrie in ele...asa ca pastrati secretul, va rog! Multumesc mult! Acum, sa incepem....


Draga domnule/domnisoara,


Va anuntam cu deosebita placere ca sunteti invitat(a) la Balul Orhideelor. Acesta reprezinta un eveniment extrem de important din viata fiecarui tanar, o traditie de secole in orasul dumneavoastra. Din pacate in ultimii 50 de ani, nimeni nu a mai dorit sa-l organizeze, din motive financiare. Societatea Labyrinth a decis sa reia acest obicei minunat, deoarece consideram ca traditiile trebuiesc respectate. Si cum va numarati printre tinerii de seama ai orasului, era absolut imposibil sa nu va trimitem invitatia.
Asadar, pe data de 24 februarie, la ora 20:00, sunteti asteptat(a)la Bal. Fiind un eveniment de gala, in care va veti face debutul in societate, consideram ca este necesara o tinuta obligatorie: rochie rosie/costum negru si cravata rosie. De asemenea va rugam sa purtati bijuteriile dumneavoastra preferate, nimic ostentativ.
Daca acceptati-si am fi incantati sa o faceti, va rugam asteptati-l pe reprezentantul nostru langa a doua banca de la intrarea in cel mai apropiat parc de langa locuinta dumneavostra. Il veti recunoaste dupa costumul in doua culori-albastru si auriu. In plus, acesta va avea un plic pe care va sta scris numele dumneavoastra. Evenimentul este privat, de aceea este important sa urmati pasii pe care vi i-am descris. Altfel, nu veti sti locatia balului.
Speram ca v-am convins sa luati parte la Balul Orhideelor, deoarece va asiguram ca este o ocazie unica. Tot ce ne dorim este sa va oferim o aventura de neuitat. Va asteptam acolo!

Multumim,

LABYRINTH




O societate la fel de misterioasa ca si invitatiile pe care le-a trimis...un bal despre care nu se stie nimic....patru tineri din zone complet diferite, dar invitati la acelasi bal, pe aceeasi data, la aceeasi ora..cum vor ajunge oare la acest bal?...continuarea, in curand!

Un comentariu:

  1. captivant...imi vine sa ma duc si eu in parc sa astept langa a doua banca=))... astept continuarea..rochii rosii...vis...i'm hooked ...:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere